CĂRȚI

CE MAI CITESC #3 // WRAP UP MARTIE

Hello!

Știu, știu, e jumătatea lunii aprilie și eu abia acum vin cu articolul ăsta. Ce să zic, nu am scuze, ba nu am avut chef de scris, ba am stat toată ziua la seriale, dar știți cum e, când te pui în pat, greu te mai ridici.

A trecut și luna martie, în care, deși am citit doar 3 cărți, mă bucur că am ieșit ușor-ușor din reading slump, care, știe toată lumea, că e perioada cea mai nasoală a unui cititor.

Trecând peste, haideți să vă prezint cele 3 cărți citite.

E UȘOR SĂ TE IUBESC DE TAMMARA WEBBER

     Cred că mulți dintre voi ați auzit de cartea aceasta, fiindca e mai veche și mai exact publicată în 2013, însă eu abia acum am citit-o.

O avem în centru pe Jacqueline, care trece printr-o experiență mai traumatizantă, în urma căreia e salvată de Lucas, un băiat pe care ea nu îl cunoaște, dar care devine salvatorul ei.

Cele două personaje ajung să se cunoască mai bine și rând pe rând se formează o povest de dragoste, dar din care nu lipsesc secretele.

Nu a fost o lectură wow pentru mine, nu m-a dat pe spate, dar a fost o carte destul de bună. Ce-i drept, eram și în perioada de reading slump și poate și de asta nu am intrat atât de bine în poveste.

În orice caz, eu i-am dat 4/5 steluțe.

e usor

 

NIMIC MAI MULT DE ANNA TODD

     Poate știți, poate nu știți, dar eu am citit seria After cam acum aproape 2 ani. Nu a fost o poveste spectaculoasă, ci din contră, una plină de clișee, o relație toxică și certuri, încât uneori îți venea să arunci cartea pe geam, dar mie mi-a plăcut.

Astfel că am vrut să aflu și povestea lui Landon.

Când am început cartea, mi-a plăcut instant de Landon, de tandrețea lui, de felul lui de a gândi, însă povestea în sine nu m-a dat pe spate. Mi s-a părut că nu a fost destulă acțiune, ci mai mult gândurile lui.

Dacă vreți ceva ușor, vă sugerez seria asta, dar să nu vă așteptați la ceva wow

4/5 steluțe pe Goodreads.

nimic

 

BAD ROMANCE DE HEATHER DEMETRIOS

      Nu am cuvinte să vă spun cât de mult mi-a plăcut cartea asta. Deși am ieșit din zona mea de confort, această lectură a urcat în top.

Povestea e atât de bine scrisă, încât nu are cum să te plictisească.

Romanul o urmărește pe Grace, o adolescentă care tot ce vrea să facă e să scape din casa în care se simte prizonieră. Chiar la momentul potrivit apare Gavin, băiatul de care ei îi place de atât de mult timp și cu care crede că e menită să fie. Însă aparențele înșeală și pare că viața ei a intrat într-o altă închisoare din care îi e imposibil să iasă.

O să fac și o recenzie cât de curând, unde o să vă spun părerea mea completă, promit.

5/5 steluțe pe Goodreads.

bad

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s