CĂRȚI

BAD ROMANCE DE HEATHER DEMETRIOS || RECENZIE

bad

Hello!

Azi am revenit cu recenzia cărții ”Bad romance” de Heather Demetrios, pe care știu că v-am promis-o de ceva timp. O carte ce nu trebuie să lipsească din biblioteca voastră. Cu ea am râs, am plâns, am strâns-o în brațe, dar în același timp voiam să dau cu ea de pereți. Cred că fiecare cititor are sentimentele acestea.

Număr pagini: 393

Editură: Herg Benet

Anul: 2018

     Fiind prima carte citită de la editura Herg Benet, am rămas plăcut surprinsă când am văzut ce mult îmi place. Era pe lista mea de ceva timp, dar niciodată nu ajungeam la ea. Ei bine, a venit momentul și pot deja să spun că a intrat în topul preferințelor mele.

Haideți să vă arăt descrierea cărții pe care eu am citit-o de o mulțime de ori, atât de mult îmi place cum sună.

hei

Știți deja cât ador cărțile romantice, unde totul pare să fie lapte și miere. Ei bine, în Bad romance nu mai e totul așa de roz.

     Bad romance e pentru persoanele pentru care o relație se simte ca o închisoare, pentru acele persoane care nu știu sau nu au curajul să se debaraseze de ”iubitul/iubita” lor, de obsedații de control, pentru cei care sunt într-o relație toxică, dar nu își dau seama.

O avem pe Grace, o tânără ce se simte ca într-o închisoare în propria casă, cu un tată vitreg ce nu are altă treabă decât să o necăjească pe ea și cu o mamă prea puțin păsătoare ca să vadă cum se simte fiica ei. Și atunci bineînțeles că Grace a vrut să iasă, să scape de aici.

Și unde a ajuns? În brațele lui Gavin, băiatul talentat, fermecător, ce îi cucerește inima. Însă nu totul este ceea ce pare a fi.

 

”Așa începe cel mai groaznic an al vieții mele: într-o mașină mustang cu geamuri aburite, alături de un băiat superb care plânge.”

 

Când Gavin devine ușor-ușor obsedat de control, totul se destramă. Controlând-o pe Grace la fiecare mișcare de-a ei, aceasta simte că ceva e în neregulă, dar nu are idee cum ar putea să se îndepărteze de el. Își zice că poate va trece, se va rezolva, dar până când Grace? Până când vei sta într-o relație care te consumă? Și nu într-un mod bun.

 

”Astăzi e ziua care îmi va schimba viața. Dar desigur, eu nu știu asta. Nu am idee ce mă așteaptă. Ce îmi pregătești tu, Gavin.”

 

Dintr-o închisoare, a ajuns în alta. De data asta cine o va salva? Are nevoie să fie salvată sau se descurcă pe cont propriu?

Vă las pe voi să aflați.

Bad romance a avut un impact emoțional asupra mea și cred că toată lumea ar trebui să o citească. Este o poveste de viață, o carte ce vă va sfâșia inima. V-o recomand cu mare drag și aștept impresii de la voi.

5/5 steluțe pe Goodreads.

 

Alte aspecte care mi-au plăcut:

     Stilul de scriere a autoarei a fost unul atât de bun. Felul cum e scrisă cartea și povestită te prinde și nu mai poți lăsa cartea din mână.

o.jpg

Mi-au plăcut și prietenele lui Grace, Nat și Lys, două ființe total opuse, dar prietene adevărate, care i-au fost alături pe tot parcursul coșmarului ei.

 

Sper că v-am făcut să o citiți sau măcar puțin curioși.

Cartea se găsește pe site-ul celor de la Herg Benet. Aveți link aici.

Pupici^^

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s