CĂRȚI

MALAKAI – VOL 1 ȘI 2 DE A. STEPHANIE || RECENZIE

Doamne!!! Nu am cuvinte să vă spun cât de mult mi-a plăcut seria Malakai , dar și cât de tare m-a sfâșiat. Auzisem păreri, cum că o să te rupă în bucățele și nu crezusem până nu am simțit pe pielea mea.

me.jpg
Malakai, băiatul tipic, misterios și fermecător și după cum se aude, nu ai vrea să te pui cu el, are un accident. Coincidență sau nu, Hannah se află acolo la timp să îl salveze. Deși încearcă să nu se lase marcată de această întâmplare, nu se poate opri să nu se gândească la Malakai.

”Dar a trebuit să îi salvez viața.

A trebuit să îmi complic existența.”

Când primește o propunere din partea mătușii lui Malakai, nu reușește să o refuze. Astfel, Hannah trebuia să îl viziteze pe Malakai, cu scopul de a-l ajuta cu școala, dar cu toții știm că nu de asta avea nevoie Malakai. De aici se complică totul.

m

Mi-a plăcut mult stilul autoarei și cum a conturat personajele.
Malakai e un personaj complex, complicat, cu probleme și fără chef de viață. Din cauza trecutului său, acesta se teme că la un moment dat, toate persoanele la care ține, îl vor părăsi. E un suflet pierdut, ce așteaptă să fie regăsit.

” M-ai ținut în viață toate lunile astea. Și n-ar fi trebuit. N-am vrut să o faci.”

Pe tot parcursul cărții, m-am întâlnit cu toate părțile lui Malakai, de la tandru și carismatic, la crud și nemilos.

”Malakai e rău.

Malakai e întunecat.

Malakai e mai degrabă un demon.

Malakai îmi pune răbdarea la încercare.”

Hannah, pe de altă parte, e un personaj puternic și care nu se dă bătută așa ușor. Am admirat la ea, că deși avea parte de toanele lui Malakai, a continuat să fie lângă el. Însă ce nu știa ea, era, că salvându-l pe el, risca să se piardă pe sine.

”Nu mi-am dorit niciodată să mă îndrăgostesc, să devin vulnerabilă și să am pumnul unei alte persoane încleștat în jurul inimii mele.”

Facem cunoștință și cu Alek, prietenul lui Malakai, care mi-a ajuns la inimă din prima clipă. Genul de băiat fermecător, carismatic și întotdeauna cu replicile la el. Un personaj ce destinde atmosfera cărții, dar veți vedea că are și o mare importanță.

u

Ce pot să spun mai mult? Ador seria și o recomand cu drag tuturor. Malakai nu e genul tipic de carte, plină de romantism. E mai mult de atât și vă las pe voi să o descoperiți.

5/5 steluțe pe Goodreads.

O găsiți pe site-ul celor de la Bookzone.

Mulțumesc enorm celor de la Bookzone pentru exemplarele oferite și vă asigur că aceasta este părerea mea sinceră despre cărți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s