CĂRȚI

GRAFFITISTA DE FANNY ANDRE || RECENZIE

”Graffitista” de Fanny Andre a fost o lectură atât de plăcută și de antrenantă, încât nu am putut să o las din mână și am dat-o gata în două zile, respectiv câteva ore dacă le adun:)

În centru o avem pe Lena, o tânără de douăzeci și trei de ani, care, dintr-un impuls de moment, se decide să plece în căutarea fostului ei iubit, Caden, tocmai în Londra. Acesta o părăsise în urmă cu patru ani, lăsând-o cu o mulțime de întrebări și cu inima frântă.

Acum e momentul ei să îl recucerească. Dar realitatea nu ține cu ea. Din băiatul rebel, cu tatuaje și piercing în buze, a devenit bărbatul îmbrăcat la costum și logodit cu o tipă ce o scoți din revistele de modă.

”Unde dispăruse tipul acela rebel care mă fascinase? Cel care cadra atât de bine cu năzuințele mele artistice, ca un partener perfect sau un model de urmat în viață, dar la masculin?”

Va reuși oare să îl readucă la viață pe acel Caden de care se îndrăgostise?

gr

Mi-a plăcut mult de Lena , fiind hotărâtă și știind ce vrea. Pasionată de graffiti, nu s-a lăsat doborâtă de părerile celorlalți, ci și-a format un nume în arta stradală sub pseudonimul LicuRici.

Caden, la început mi se părea rece și distant, dar pe măsură ce ajungi să îl cunoști, se dă pe brazdă.

Țin să menționez că are scene erotice +18, hai să zicem +16, dar dacă aveți vârsta necesară și vă plac cărțile de dragoste, v-o recomand cu mare drag.

”Graffitista” de Fanny Andre este o poveste de dragoste combinată cu pasiunea pentru graffiti, ceea ce îi dă un strop de culoare cărții, cu un stil lejer și totodată antrenant, asttel că nu veți mai putea lăsa cartea din mână.

I-am dat 5/5 steluțe pe Goodreads și puteți comanda cartea aici.

Le mulțumesc enorm celor de la editura ACT și Politon pentru exemplar.

act

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s