SERIALE

RECOMANDĂRI DE SERIALE PE CARE SĂ LE VIZIONEZI TOAMNA ACEASTA

A venit toamna, după cum bine știți și odată cu ea apar noi sezoane din serialele noastre preferate. Astăzi o să vă prezint câteva seriale de care am prins drag în ultimul timp și pe care le recomand din toată inima.

o

Primul despre care am să vă vorbesc este STRANGER THINGS. E un serial pe care eu l-am început acum vreun an și ceva, însă după primele două episoade, l-am abandonat și asta pentru că am crezut că o să fie prea horror, prea creepy pentru mine, eu fiind o fricoasă de fel:) plus că nici personajele nu îmi plăceau prea mult, fiind copii. Însăăăă, anul acesta când urma să apară sezonul 3, s-a vorbit extrem de mult despre el, Stranger things în sus, Stranger things în jos și am spus că vreau să îi mai dau o șansă.

Și ce credeți? M-am îndrăgostit de serialul acesta!!!

A fost atât de fain și cu fiecare sezon devenea și mai bun! Are 3 sezoane cu câte 8-9 episoade, așa că merge repede.

Acțiunea are loc în anii ’80 într-un orăsel, Hawkins, Indiana, iar ca personaje principale avem 4 băieți la început. Primul sezon începe cu dispariția unuia dintre băieți și în același timp, apariția unei fete mai ciudate și care află că are puteri paranormale. Ei bine, prietenii lui, împreună cu familia și șeriful orașului pleacă în căutarea lui și de aici începe toată nebunia.

Avem parte de mister, acțiune, părți mai creepy, un pic de romance, forțe paranormale și așa mai departe. Vi-l recomand cu mare drag și aștept impresiile voastre.

stranger things

 

Al doilea serial pe care îl ador este ELITE. E un serial destul de nou, spaniol și indiferent de părerile celorlalți, mie mi-a plăcut super mult.

Avem 3 adolescenți din familii de rând care au primit câte o bursă la o școală de prestigiu din Spania, plin de copii bogați și cu fițele la ei. Aceștia cumva se integrează în școala aceasta și toată acțiunea pleacă de la o crimă. Practic întâi vedem sfârșitul serialului și apoi scenele care au dus la acest sfârșit. Crimă, drama, mister, romance, elevi bogați. Trebuie să precizez că serialul este +16, fiindcă avem scene detaliate.

elite

 

Următorul serial este THE SOCIETY pe care l-am văzut prin luna mai și mi-a plăcut super mult. Ce ați face dacă dintr-o dată părinții voștri ar dispărea și ați rămâne doar voi, adolescenții? La început pare ”cool” să nu ai părinți și să poți face ce vrei tu, dar când problemele, cum ar fi, mâncarea, siguranța, adăpostul și multe altele ar interveni, nu ar mai fi așa mișto.

Ei bine, cam despre asta este vorba în acest serial. E construit foarte fain, are doar un sezon momentan, însă la ce final are, sper că se va continua.

the society.jpg

 

Serialul despre care va voi vorbi acum este THE I-LAND si tocmai ce l-am vizionat. L-am inceput ieri si l-am terminat azi.

Niste oameni sunt „puși ” pe o insula, fără a-și aminti cine sunt și lăsați să supraviețuiască. Incep sa isi amintească cine sunt și ce au făcut, însă ceva e putred la mijloc. Va las pe voi sa aflati. Are puține episoade si te prinde repede.

III

 

Mai departe vorbim despre LEGACIES. The Vampire Diaries a fost primul meu serial si daca l-ati vazut, stiti ca s- a axat mult pe partea de romance. După aceea a urmat un spin off, The originals, unde familia era cea mai importantă. Ei bine, în Legacies întâlnim copiii unora dintre personajele din cele două seriale care leagă prietenii între ei si incearca sa se lupte cu toti monștri ce le apar in cale.

k.jpg

 

Cam acestea au fost pentru moment. Sper că v-am dat câteva idei și dacă le vizionați, nu uitați să îmi spuneți și mie. ^^

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s